11 febrer. Jornada de Sostenibilitat i bioenergia en la indústria alimentària

El proper 11 de febrer de 10h a 13h, tindrà lloc a les oficines d’ACCIÓ la Jornada sobre sostenibilitat i bioenergia a la indústria alimentària.

Es tractarà d’una sessió de ponències amb un tema comú: la instal·lació d’equipaments de bioenergia que treballin per al funcionament de diverses indústries alimentàries. Comptarem amb la participació de Jesús Teixidor de SUNO Enginyeria, qui introduirà el tema de la bioenergia a la indústria alimentària. Seguidament, alguns dels nostres socis explicaran casos d’èxit de diversos sectors agroalimentaris, com ara del sector dels snacks, presentat per Isidre Alférez d’IMARTEC; del sector de la indústria làctica, presentat per Xavier Piñero de TERMOSUN; i del sector de la indústria càrnica, presentat per Francesc Johé d’ATTSU.

Ja podeu consultar el programa de la jornada i fer la vostra inscripció.

Esperem que pugueu ser-hi, serà sense dubte una jornada molt interessant!