30 gener. PIMEC Fòrum sobre com reduir els costos energètics a l’empresa mitjançant energies renovables. Vic

El proper 30 de gener tindrà lloc a Vic el PIMEC Fòrum sobre com reduir costos energètics a les empreses utilitzant energies renovables, com ara la solar o la biomassa.

Com podeu veure al programa, la jornada constarà de tres parts: energia fotovoltaica, biomassa i eficiència energètica. La segona secció tractarà concretament sobre la biomassa en el sector industrial per ús tèrmic i correrà a càrrec dels tres socis del clúster NATEFI, ATRIA BIOENERGIA i ISVED.

A més a més, s’oferirà a les empreses industrials participants la realització d’un diagnòstic gratuït per estudiar la viabilitat de l’ús de l’autoconsum elèctric fotovoltaic i de la biomassa forestal per als seus processos tèrmics.

 

Hora d’inici: 16h

Hora de finalització: 19h

Lloc: Parc d’Activitats Econòmiques 

Carrer de Valls, 11, 08500 Vic, Barcelona

Per més informació envieu correu a: Marta Valls – mvalls@pimec.org