El Clúster participa a la Fira Expobiomasa a Valladolid

Els passats dies 24, 25 i 26 de setembre va tenir lloc la Fira Expobiomasa, a Valladolid. Vàries empreses del Clúster de la Biomassa de Catalunya van participar com a expositors i d’altres com a empreses assistents. Va ser una oportunitat per veure les darreres tendències de productes i serveis que desenvolupen les empreses del sector de la biomassa, així com per establir relacions de col·laboració i aconseguir captar oportunitats comercials.

 

 

El Clúster de la Biomassa de Catalunya va organitzar de forma conjunta amb AVEBIOM, la Conferència Tècnica de Bioenergy, Bioenergia a la industria (veure INFO https://www.expobiomasa.com/actividades-paralelas/conferencias-tecnicas-bie) en la qual, el gerent del Clúster de la Biomassa de Catalunya, Marc Cortina, va donar a conèixer “El mercat industrial com a via d’impuls al sector de la biomassa“. També van participar en aquesta conferència Isidre Alférez IMARTEC i Daniel Solè de VYNCVKE com a membres del Clúster de la Biomassa amb les ponències “El sector agroalimentario y la biomasa para uso térmico industrial. Los casos de HENKEL y PIENSOS MAZANA” i “Utilización de subproductos de la industria agroalimentaria para instalaciones de biomasa industriales. Los casos de NESTLE y DSL”, respectivament.

Finalment, el 25 de setembre va tenir lloc una reunió entre el President del Clúster de la Biomassa de Catalunya, Raimon Mariné, i el President d’AVEBIOM, Javier Díaz, amb l’objectiu d’establir una col·laboració conjunta per impulsar l’ús de la biomassa com a energia a un dels mercats amb més potencial com és el mercat industrial, així com per establir accions per a sofisticar la demanda de mercat per promoure els valors i beneficis que aporta l’energia de la biomassa.