12 febrer. Jornada Tècnica: Impuls de la bioenergia al sector vitivinícola. Vilafranca del Penedès

El dia 12 de febrer tindrà lloc a Vilafranca del Penedès una jornada tècnica sobre bioenergia al sector vitivinícola. Serà un acte amb ponències interessants, entre les quals els nostres socis Albert Casas, CEO de ISVED, i Julià Sánchez, CEO de NATEFI (Natura i Eficiència), explicaran les creixents oportunitats de convertir el residu agrícola del sector vitivinícola en bioenergia. A més, per concloure, s’obrirà lloc al debat amb una taula rodona sobre els reptes del futur.

Resultat d'imatges de sector vitivinícolaJa podeu consultar el programa de la jornada aquí.

Dia: Dimecres 12 de febrer

Hora: De 9,30 a 13,30h.

Lloc: Edifici de l’Enològica

Carrer d’Amalia Soler, 27-29 (xamfrà carrer Bolet, 20) 08720 – VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Us esperem!!