Jornada “Eficiència energètica en instal·lacions i esdeveniments esportius”

El Clúster de la Biomassa de Catalunya participarà el proper dijous 14 de març a la jornada “Eficiència energètica en instal·lacions i esdeveniments esportius” on els associats Energrup i Termosun hi explicaran el cas del Club Athletic de Terrassa.

La jornada està orientada a donar a conèixer i debatre novetats i mesures per a l’eficiència en la gestió d’instal·lacions esportives (públiques i privades) i esdeveniments esportius, a través d’experiències i casos d’èxit.

On? Sala d’actes Rafael Nebot. Consell Català de l’Esport (c/ Sant Mateu, 27-37, 08950 Esplugues de Llobregat)

Quan? Dijous 14 de març de 9h a 14.30h.

Podeu consultar el programa de la jornada al següent enllaç.

Les inscripcions ja estan obertes aquí.