28 novembre. Impuls de la biomassa forestal per ús tèrmic al sector químic. Tarragona

El Clúster de la Biomassa de Catalunya organitza junt amb la Diputació de Tarragona, una jornada tècnica sobre l’ús tèrmic de la biomassa forestal al sector químic. La jornada constarà de dues parts. En la primera participaran les empreses associades al clúster BOSCAT, SUNO i CTFC i estarà enfocada a explicar la part teòrica sobre l’aprofitament i la promoció de la biomassa en el sector industrial. En la segona, IMARTEC VEOLIA, VETEC Energia i VYNCKE, també empreses associades al clúster, presentaran casos pràctics que es consideren models d’èxit de l’ús de la biomassa forestal a diverses indústries a Espanya, Suïssa i Índia.

La jornada és gratuïta, es pot inscriure a través de info@clusterbiomassa.cat, o bé
a través del servei d’inscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat. Consulti el programa aquí.

 

On? Sala de graus de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química
Avinguda dels Països Catalans, 26. 43007 TARRAGONA.

Quan? 28 novembre

Començament: 9,30h

Cloenda: 13,30h