Assemblea General Extraordinària 2019

El Clúster de la Biomassa de Catalunya celebra una assemblea extraordinària amb el principal objectiu de presentar els nous membres de la Junta Directiva i els nous membres associats.

L’acte començarà amb la intervenció del Sr. Josep Tarin Canales, Diputat Delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’Incendis Forestals, qui donarà la benvinguda als assistents. Seguidament, el Sr. Marc Cortina procedirà a la presentació dels nous membres de la Junta Directiva, així com dels nous membres associats. Després de mitja hora de pausa, s’aprofitarà l’ocasió per fer una taula rodona que tractarà sobre l‘impuls de la col·laboració públic-privada en projectes de xarxes de calor i fred de biomassa. Finalment, s’exposaran les conclusions obtingudes i properes accions fins a la cloenda de l’assemblea.

On? Recinte Mundet. Barcelona

Quan? 30 d’octubre

Horari: 9:30h-13:30h

 

Ja podeu visualitzar el programa i accedir al formulari d’inscripció.