Jornada “Inserció social de persones amb trastorns mentals en projectes de biomassa i gestió forestal”

El dimecres 30 de gener el Clúster de la Biomassa de Catalunya juntament amb el Clúster de Salut Mental de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat organitzen una jornada de valoració del projecte interclúster “el sector de la biomassa com a vector d´inserció laboral de persones amb trastorns mentals”. Es tracta doncs, d’una jornada per a presentar les conclusions d’aquest projecte desenvolupat al municipi de Sant Boi de Llobregat durant els anys 2017 i 2018, amb la participació del Clúster de Salut Mental de Catalunya i Clúster de la Biomassa de Catalunya.

L’acte serà de 15h a 17h al Palau de Marianao (Ps. Josep Tarradellas, 25) a Sant Boi de Llobregat.

Podeu inscriure-us gratuïtament al següent enllaç.

A continuació trobareu el programa de la jornada: